Horoskop april 2019. Dnevni Horoskop za 19. april 2019.

Mesečni horoskop za mesec april 2019

horoskop april 2019

Uvrstite brigu o sebi u svoj dnevni raspored. Ako budete bili preterano ljubomorni i nepoverljivi napravicete veliki problem. Drugi razlozi su povezani sa ljubavlju i sa novim ljudima koji se pojavljuju u vašem životu. Dan provedite u krugu porodice. Vaše srce, kreativnost i inovativnost je vaša prava vrednost. Kada su finansije u pitanju, bilo bi dobro da do 21.

Next

Bik

horoskop april 2019

Push through the initial drudgework of getting this new revenue stream set up. Potiskivanjem osećanja samo podstičete još veću napetost. Posao Zvezde će biti na vašoj strani i ovaj put će imati veliki uticaj na vaš profesionalni uspeh. A u ovom mesecu — vi definitivno možete sve ono što poželite. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se tokom aprila prilično ozbiljno zaljubiti I to u osobu sa kojom postoji dobar potencijal da funkcionišu na duže staze.

Next

Mesečni horoskop za APRIL 2019. godine

horoskop april 2019

Pokušajte da manje pričate, a da više radite, jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti u narednih par dana. Ništa strašno — povedite računa o preventivi I sve će biti u redu. Uran će ući u znak Bika i tu će ostati narednih 7 godina. Potrebno Vam je da se malo distancirate od svega. Sa dnevnim horoskopom svako od nas voli da započne novi dan.

Next

Mesečni horoskop za APRIL 2019. godine

horoskop april 2019

Posao Dosta povoljniji mesec u poslovnom smislu za vas. Tu je jednoznačne lepšie zvoliť asertívny prístup, avšak môžu sa objaviť i problémy s kontrolovaním temperamentu. S druge strane — i vi ćete povremeno biti skloni da se upuštate u neke lake flertove, ali je malo verovatno da ćete tu bilo šta konkretnije uraditi. Thought and action combine beautifully for great productive potentials. Vendar se ne obremenjujte, saj boste po zavrnitvi takoj dvignili glavo in se brez slabega občutka obrnili drugam. U drugom delu meseca — problemi sa sinusima I disajnim putevima.

Next

Veliki mesečni horoskop za APRIL 2019. godine

horoskop april 2019

Rešili ste da nećete sebi da dozvolite nerviranje oko onoga što ne možete promeniti — vaše je da date sebe do maksimuma, a rezultati će svakako doći, pre ili kasnije. Tokom aprila meseca ćete se mnogo bolje osećati i doživeti lepa ljubavna iskustva pod uticajem Venere iz vašeg znaka! Neki će možda misliti da ste poludeli, ali vaš zadatak nije da ubeđujete bilo koga u bilo šta. Situations where you were spread too thin could be pulled into systems that are much more easily managed that also could turn out to be much more productive. Slobodni pripadnici ovog znaka — vi ćete većim delom meseca super da se provodite, a sigurno je da će udvarača biti na sve strane. Imaćete i mnogo drugih prilika, ali sve će one biti neozbiljne i površne i nećete ih uopšte uzimati u obzir….

Next

Mesečni horoskop

horoskop april 2019

Dosta flertovanja I kontakata sa suprotnim polom — neke od osoba koje su u vašoj blizini vam baš mogu prirasti za srce I zagolicati pažnju, ali potrebno je da budete obazrivi — neke od njih vas svojim postupcima vrlo brzo mogu razočarati — već tokom treće dekade aprila… Posao U poslovnom segmentu stoje vam I usponi I padovi, ali vas ovi potonji neće nešto naročito doticati niti ćete ih previše primati k srcu. In retrograde, Jupiter wants to test the foundations for future growth. Šta vas ispunjava kreativno i kao ličnost? Povoljni dani 6, 11, 26 Nepovoljni dani 1, 5, 20 Lav 23. It looks like you'll have a definite possibility for romance thanks to the New Moon on April 5. Vaši horizonti će se naglo proširiti, pozivajući vas da istražujete nove mogućnosti.

Next

April Horoscope

horoskop april 2019

Waiting for clarity before action is a great idea at this time. Kraj meseca bi mogao da vam donese nepoverenje i sukobe. Mnogo bolja komunikacija sa poslovnim saradnicima vas očekuje nakon 20. Uran će ući u znak Bika ovog meseca, pa će se vaš život promeniti iz korena. Povoljni dani 9, 14, 20 Nepovoljni dani 1, 5, 22 Vodolija 20. It looks as if someone in your clan doesn't approve of your union or has decided to make trouble. Možda će se ukazati druga prilika kada je u pitanju ljubav, ili će vam se možda javiti stvar koja vam je bila izuzetno draga, a koju ste sada skoro i zaboravili.

Next