Stiri sport. Ultimele stiri

Știri Sport

stiri sport

. In luna februarie, selectionata Romaniei va participa la Jocurile Mediteraneene de la Atena, un punct foarte important in ceea. . Competitia se va derula pana la final fara etape intermediare si fara jocuri programate de Paste, in weekendul 18-19 aprilie. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.

Next

Știri Sport

stiri sport

Licitatia pentru proiectarea, constructia si montajul. Esti pasionat de sport si vrei sa vezi ce a facut echipa ta in ultimele meciuri? Ion Lungu a spus ca miercuri a avut loc licitatia pentru montarea instalatiei de nocturna pe Stadionul Areni si ca au fost depuse patru oferte. . . . .

Next

Fotbal intern

stiri sport

Neacsu a inceput fotbalul la Progresul Bucuresti, iar in prima parte a actualei editii de campionat a evoluat sub forma de imprumut la. . . . Printre cele 32 de participante se afla si trei formatii din Suceava, este vorba de Inter Conti-Avastar, care are in lot o serie de jucatori cunoscuti precum. . Scorul final a fost de 1-1, ambele.

Next

stiri Sport

stiri sport

Cantonamentul are loc la Snagov, pana pe 19 ianuarie, avand drept scop pregatirea pentru participarea la Campionatul European U20 ce va avea loc in Portugalia. La finele timpului regulamentar de joc, gazdele s-au impus cu 32-26. . Clasate pe primele doua pozitii, gruparile Viitorul Liteni si Recolta Fantanele s-au calificat pentru etapa. .

Next

Click

stiri sport

Antrenamentele vor fi mai dure, in conditii de iarna, si bazate in principiu pe acumulari fizice. Mult mai experimentati, sucevenii s-au impus cu scorul de 7-1, cu ajutorul golurilor marcate de Burghele, Druga, Stanescu, Cerlinca, Cainari, Diallo, Rigoni, respectiv Vatamaniuc. Proba de simplu feminin, desfasurat duminica, a fost una a surprizelor si a fost castigata de Greta Pinggera Italia , urmata la o distanta de. . Pentru formatia antrenata de Petre Grigoras au punctat Martin 3 , Cerlinca 2 , Diallo 2 , Cainari si Burghele.

Next

vusion.ses-imagotag.com

stiri sport

. ProSport îți oferă cele mai noi știri din fotbalul intern, sportul rege în România. Gina Chirilă și Călina Dumitrescu sunt absentele ediției din această seară. Selecționatele U16 și U21 ale României sunt și ele la fel de apreciate. Despre fotbalul intern și competiții Federația Română de Fotbal este forul conducător oficial al fotbalului din România. .

Next

Ultimele stiri

stiri sport

Conducerea clubului falticenean intentioneaza sa pastreze intreg lotul de jucatori cu care a terminat turul, inclusiv pe cei cinci camerunezi care au facut sarbatorile de iarna in. Găsești avancronici de meci, interviuri savuroase cu personaje cunoscute din fotbalul românesc, declarații la cald ale fotbaliștilor și antrenorilor, după cele mai importante meciuri, dar și noutăți despre transferuri. Ilfovenii se impun după un meci spectaculos! Desi au fost condusi cu 2-0 la seturi de Serbia, tinerii jucatori romani au revenit si au castigat cu 3-2. Gazdele se impun și urcă pe locul 5, poziție care duce în play-off Liga 1 Astra - Chindia 1-2. Jucătorul a aterizat deja în România Liga 1 Publicat la 15. . Video George Puşcaş şi-a reglat tirul! Sucevenii s-au impus clar la final, cu 32-25, dupa ce la pauza aveau un avans de trei goluri pe tabela de marcaj, scor 16-13.

Next

Digi Sport

stiri sport

. . Medalie de aur a obtinut echipajul de patru juniori I format din Cosmin Plesescu, Antonel Avacaritei, Marian Guia si Bogdan Murariu, in vreme ce echipajul de dublu. . . . Formatia suceveana va sustine primul meci amical din intersezon sambata, 25 ianuarie, pe stadionul Itcani, in.

Next